Nenokavē iespēju apspriest Strēlnieku laukuma nākotni

Kopš Rīgas attīstības plāni un dažādas sabiedriskās apspriešanas man ir kļuvušas ja ne par ikdienu, tad par vienu sadaļu ikdienā, saasināti pievēršu uzmanību aktivitātēm šajā jomā.

Tā pirmdien ir izsludināta Latviešu strēlnieku laukuma teritorijas pilsētbūvnieciskā ideju konkursa rezultātu sabiedriskā apspriešana.

Ja es pareizi saprotu, šobrīd ir iespēja diskutēt un spriest par diviem risinājuma variantiem, kuros abos jau ir iekļauts arī memoriāls okupācijas upuru piemiņai.

Variants a








Variants b




Pats memoriāls iespējams izskatīsies šādi -

„Vēstures taktīla” (Autoru kolektīvs - arhitekte Ilze Miķelsone, komponists, sonologs Voldemārs Johansons un mākslinieks Kristaps Ģelzis)




Sabiedriskā apspriešana notiks trīs nedēļas - līdz 27.jūlijam. Savus priekšlikumus var iesniegt rakstveidā vai arī piedalīties sabiedriskās apspriešanas sanāksmē 15.jūlijā un klātienē izklāstīt savu viedokli. Papildus informācija te. Ja esi ieinteresēts, kāpēc gan neizteikt savu viedokli, kamēr vēl tas ir iespējams? Pieredze rāda, ka Tevi var ne tikai uzklausīt, bet arī sadzirdēt!

2 komentāri:

Ronalds Vilciņš teica...
2009. gada 8. jūlijs 08:43

variants a !!! Tas šķiet vislabakais :))

Anonīms teica...
2009. gada 8. jūlijs 09:53

Tādi koki tur nebūs vel 40 gadus :)Man vairāk tā kā B, tikai nesaprotu kādēļ tur vajadzīgs tas sarkanais kvadrāts.

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Ierēdnis 2.0: Uz interneta malām. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.