Četri pasākumi šonedēļ - iesaku

Šonedēļ patiešām daudz dažādu pasākumu, kur smelties jaunas idejas un iedvesmu. Manu interesi saistīja četri.

Īpaši vēlos ieteikt konferenci Government 2010, ko ceturtdien, 22.oktobrī, tieši no Londonas var vērot interneta tiešraidē.

Government 2010 is about improved government communications and more rapid delivery of services to citizens via the web, and web-enabled channels.

Konferences mājas lapā pieejama dienas kārtība, kā arī iespēja reģistrēties, lai iegūtu pieeju bezmaksas tiešraidei. Konferencē paredzētas vairākas paneļdiskusijas par digitālo līdzdalību, par blogošanu un jaunajiem medijiem, par valsts pārvaldi web 2.0 ērā, datu pieejamību un valsts pārvaldes mājas lapām. Un tas viss - neatejot no datora.

Savukārt jau rīt, 20.oktobrī, notiks Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra Latvijas uzņēmējiem rīkotais bezmaksas seminārs  „Uzņēmuma mārketings digitālajā laikmetā. Dizaina domāšanas un digitālo instrumentu radītās iespējas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem.” Semināru vadīs Zigurds Zaķis un Rolands Laķis.  (Starp citu, video no pagājušā gada konferences pieejams LIAA mājas lapā).

Trešdien, 21.oktobrī, PROVIDUS rīko gadskārtējo sabiedriskās politikas Forumu par tēmu Mainīgie mediji rītdienas demokrātijā.

Bet ceturtdien, 22.oktobrī, pulksten 17.30 Latvijas Nacionālā bibliotēka aicina uz sarunu par mikroblogošanu.

0 komentāri:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Ierēdnis 2.0: Uz interneta malām. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.