Prāta vētras koncerts - kārums uz kārā zoba

Prāta vētras koncerts bija tieši tik enerģisks, tik sirsnīgs, tik aizkustinošs un pārdzīvojuma bagāts, lai būtu gan lēkāts, gan dziedāts līdzi, spiegts un pat nobirdināta kāda asara. Mani visvairāk sajūsmināja Četri krasti un Plaukstas lieluma pavasaris, bet smeldzīgākā, protams, Spacemuminsh ar Mumiņu uz lielajiem ekrāniem. 

Prāta vētras puiši - smaidīgi, draudzīgi, ar visu savu būtību šajā vietā, šajā laikā, pilnīgi nodevušies tam, lai ikviens sajustu 100% Prāta vētras. 

Prāta vētras dziesmas viena pēc otras atgādināja par aizvadītajiem 10 gadiem labāk, nekā jebkura ziņu dienesta sagatavots desmitgades pārskats - katra no dziesmām nekļūdīgi aizskāra kādu atmiņas stīgu arī manā zemapziņā.

Prāta vētras skanējumu brīnišķīgi papildināja vizuālie pieskārieni lielajos ekrānos aiz mūziķiem. Ne vien nelielas detaļas, ne vien savdabīgas vizualizācijas, bet arī kadri no pēdējās desmitgades koncertiem, kas paspilgtināja pagājušā laika izjūtu.

Prāta vētras koncertā var ieskatīties, parakājoties Youtube - vairāki labi, labāki un ne tik labi video kā tāda pērnrudens kļavas lapa starp grāmatas lapām uzjundī patīkamo klātbūtnes sajūtu. 

Prāta vētras puiši Latvijas publiku nelutina, un katrs  koncerts vienmēr ir kā kārums, kuru jāsagaida un tad jāizbauda ar prieku. Par šo kārumu Prāta vētrai - paldies! :)

0 komentāri:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Ierēdnis 2.0: Uz interneta malām. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.